Rototec » Om selskapet » Rototec som arbeidsgiver

Rototec som arbeidsgiver

Rototec er en allsidig arbeidsgiver som sysselsetter eksperter i bygge- og geoenergibransjen. Rototec preges av en sterk foretaksånd og innstillingen «alt er mulig». Organisasjonsstrukturen er flat, og de ansattes gjennomsnittsalder er 33 år.

Vi i Rototec vil skape en bærekraftig framtid for kommende generasjoner. Vi er et av de ledende selskapene i Europa når det gjelder fornybar energi. Arbeidet i Rototec er givende i og med at vår forretningsvirksomhet reduserer behovet av energiløsninger som er skadelige for miljøet. Våre medarbeidere er relativt unge og arbeidskulturen dermed energisk og innovativ. Likeverdig og hyggelig behandling uansett alder, kjønn, religion eller etnisk bakgrunn er viktig for oss både i forbindelse med rekruttering såvel som i kontakt med våre underleverandører samt i det daglige arbeidet.

Vi arbeider ambisiøst og målbevisst og strever etter toppkvalitet i all vår virksomhet. Hvis du deler de samme verdiene og er beredt til å vise det du kan, send en søknad til Rototecs team! Du har en unik mulighet til å bli en del av en hurtig voksende forretningsvirksomhet innen avansert clean-tech.

LEDIGE STILLINGER

Vi er alltid på jakt etter eksperter på geoenergiområdet, selgere samt boreselskap og samarbeidspartnere til forhandlerteamet.


Stillingen som søknaden gjelder*:
Brønnborer
Installatør av kuldebærerkrets
Annet