Rototec » Alexej von Bagh administrerende direktør i Rototec Group

Alexej von Bagh administrerende direktør i Rototec Group

Alexej von Bagh (49) har fått stillingen som Rototec Groups nye administrerende direktør fra 1.6.2017. von Bagh har utdannelsen som diplomingeniør.

Alexej von Bagh har hatt en lang karriere i Vianor, hvor han blant annet har jobbet som administrerende direktør i Vianor Groups. Han har omfattende erfaring innen ledelse samt i utvikling av styresystemer og konsepter. Rototecs markedsområde er godt kjent for von Bagh, for i tillegg til Finland har han blant annet også bodd og jobbet i Norge.

«Rototec er et ekstra interessant vekstselskap. Geoenergi-bansjen har et enormt potensial, og med den kan vi bygge en bedre framtid for de kommende generasjoner. Jeg setter pris på det totale ansvaret som følger med rollen som administrerende direktør. Jeg liker også å jobbe sammen med forskjellige nasjonaliteter. Alt dette har Rototec å by på», forteller von Bagh om grunnene til at han valgte Rototec.

Mikko Ojanne, som hittil har vært administrerende direktør og som også er en av grunnleggerne av selskapet, går over til stillingen som selskapets viseadministrerende direktør.

«Jeg er veldig fornøyd med det at vi fant en kompetent og erfaren person til stillingen som administrerende direktør. Rototec har i løpet av de siste 10 årene vokst så mye, at vi har kommet til det rette tidspunket for å ansette en administrerende direktør til å styre den fremtidige veksten. Som viseadministrerende direktør kan jeg konsentrere meg om de oppgavene jeg er best i; arbeidet i feltet og utviklingen av selskapet. Jeg er overbevist om at von Bagh er den rette mannen til oppgaven», forteller Mikko Ojanne.

Mer informasjon:
Alexej von Bagh
administrerende direktør
Rototec Group
+358 50 597 8550

Mikko Ojanne
viseadministrerende direktør
Rototec Group
+46 70 952 14 81