Rototec » Om selskapet » Rototec som arbeidsgiver

Rototec som arbeidsgiver

Rototec er en allsidig arbeidsgiver som sysselsetter eksperter i bygge- og geoenergibransjen. Rototec preges av en sterk foretaksånd og innstillingen «alt er mulig». Organisasjonsstrukturen er flat, og de ansattes gjennomsnittsalder er 37 år.

Vi i Rototec vil skape en bærekraftig framtid for kommende generasjoner. Vi er et av de ledende selskapene i Europa når det gjelder fornybar energi. Arbeidet i Rototec er givende i og med at vår forretningsvirksomhet reduserer behovet av energiløsninger som er skadelige for miljøet. Våre medarbeidere er relativt unge og arbeidskulturen dermed energisk og innovativ. Likeverdig og hyggelig behandling uansett alder, kjønn, religion eller etnisk bakgrunn er viktig for oss både i forbindelse med rekruttering såvel som i kontakt med våre underleverandører samt i det daglige arbeidet.

Vi arbeider ambisiøst og målbevisst og strever etter toppkvalitet i all vår virksomhet. Hvis du deler de samme verdiene og er beredt til å vise det du kan, send en søknad til Rototecs team! Du har en unik mulighet til å bli en del av en hurtig voksende forretningsvirksomhet innen avansert clean-tech.

Project Management Office Manager

Åpen søknad
Vi er alltid på jakt etter eksperter på geoenergiområdet, selgere samt boreselskap og samarbeidspartnere til forhandlerteamet.

Kaijaleena Manner

Ingeniør i geoenergi, Stockholm

Ansatt i Rototec fra 2015, hjemland Finland

Jobbatmosfæren i Rototec er fin og energisk, og her engasjerer folk seg i arbeidet. Interessante, utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver på jobb gir økt motivasjon. Det at man får se resultatene av arbeidet også på kort sikt og får være med på å påvirke ting, gjør også arbeidet tilfredsstillende og interessant. Arbeidet med geoenergi i Rototec fører oss fremover mot mer energieffektive løsninger steg for steg.

Lasse Flåt Isaksen

Ingeniør, Norge

Ansatt i Rototec fra 2015, hjemland Norge

Rototec har hatt en rekordmessig vekst innenfor den grønne geoenergibransjen. Arbeidet her er ekstra givende, og fullt av utfordringer og muligheter til personlig vekst og utvikling sammen med de beste folkene i bransjen.

Muradil Amarov

Installatør, Sverige

I Rototec siden 2015, hjemland Kazakstan

Det er moro å jobbe i en voksende bedrift. Arbeidsmiljøet i Rototec er godt, og den positive atmosfæren kommer frem overalt, også mellom arbeiderne fra underleverandørene og på kontoret. Det er virkelig flott at alle hjelper hverandre, til og med lederne, som godt kan være med på å løse de daglige utfordringene i virksomheten.