Rototec » Referanser

Referanser

Rototec tilbyr bergvarme og -kjøling til store eiendommer og industrianlegg. Tjenestene våre omfatter hele prosessen i forbindelse med geoenergisystemer – alt fra konsultasjon til undersøkelse av berggrunnen og installasjon.

Rototec jobber målbevisst for å overgå våre kunders forventninger, og vi er glade for å motta tilbakemeldinger fra våre kunder om deres kundeopplevelse. Her er noen positive tilbakemeldinger fra et av våre prosjekter i Norge. Takk Michael Falch for at du sendte dette og for tillatelsen til å publisere det.

«Boring av 230 meter hull i fjell er nå avsluttet hos meg. Personen som kom med Kaxcontaineren var meget dyktig og behagelig i sitt krevende arbeide med å plassere containeren. Bra! Så kom den store (den største) bilen med boreutstyret og kompressor. Helt utrolig hva han fikk gjort på kort tid. Han jobbet effektivt og lange dager. Utplasserte utstyr tirsdag 28. mai og ble ferdig dagen etter onsdag den 29. mai. Han greide å gjøre seg ferdig sent kveld uten at noen naboer ble forstyrret. Han var også en ordensmann som tok hensyn til porter, bygning, blomster og gårdsplass. Etter at han var ferdig ryddet han alt tilbake i rett orden. Ingen kunne se merker etter alt det store tunge utstyret som hadde vært i drift på eiendommen. Meget bra! I dag 31. mai ble containeren hentet. Også den sjåføren var en høflig og dannet mann. Bra. Alle folkene fra dere som har vært her har vist overraskende god oppførsel og tatt hensyn til oss som bor her. Jeg ønsker å fremheve arbeidsmoralen til de ansatte, men også gi en honnør til ledelsen av Rototec for den personalpolitikken dere fører og som har en slik positiv virkning helt ut til meg som er Kunde.»

Ulven borettslag, Oslo

Les mer ›

Manglerudjordet borettslag

Les mer ›

Kongsberg kunnskaps- og kulturpark Krona

Les mer ›

Norrlands universitetssjukhus, Umeå

Les mer ›

Andre referanser

Sykehus og omsorgsboliger

Hammerfest Sykehus

Kontorbygg

Workplace Oo

Skoler og universitet

Stokke Ungdomsskole
Høyskolen i Molde
Dovre Ungdomsskole
Rena Skole
Mørkved Skole

Barnehager

Lindhøy barnehage
Sentrumsbarnehage Sarpsborg
Uvdal barnehage

Kommunale bygg

Kongsberg Kulturpark
Ullerntunet bo og servicesenter
Kongsberg Kommune EPC-prosjekt (16 stk kommunale bygg)

Idrettshaller

Ekeberghallen
Nadderudhallen

Svømmehaller

Holmen Svømmehall

Industribygg

Jernia
Biltema Jessheim

Borettslag

Johan Castbergs vei
Uranienborgveien 11F